Slide background

Företagsboende mitt i Sundsvalls vackra stenstad

Slide background

Personliga rum med känsla

Slide background

Fullt möblerade rum med kylskåp, micro, vattenkokare, TV. Allt för att du ska trivas i ditt långtidsboende!

Slide background

När du vill laga din egen mat har du tillgång till ett fint tillredningskök

Slide background

Efter en dags arbete, skönt att koppla av i ditt rum

Slide background

Rummen har olika storlekar och utformningar, men alla är lika fina

Slide background

Från karamellfabrik, sen hotell och nu företagsboende, huset har förändrats med tiden

Slide background

När du vill koppla av med en bok, låna en i biblioteket

Continental -företagsboende

Vi har skapat ett nytt sätt att bo på i Sundsvall, Continental är ett företagsboende som är centralt beläget mitt i Sundsvalls vackra stenstadsmiljö.

Där har vi utformat varje rum unikt och personligt utifrån rumsindelning och husets karaktär. Vi har använt oss av en inredning som tilltalar många och vi har lyssnat på vad företagare efterfrågar för att kunna erbjuda tillresta anställda eller konsulter ett smartare boende. Då huset har en intressant historia där allt från karamellfabrik till hotell har bedrivits i huset så har vi plockat upp det genom att utsmycka intressanta händelser i Sundsvall med foton som vi tycker passar in i miljön och huset.

Rummen på Continental är fullt möblerade och har en skön bred säng, TV med ett flertal kanaler, en rymlig garderob, egen fint helkaklad dusch/WC, ett bra bord och stolar. Rummen har även en mindre ”köksdel” där det ingår köksredskap, micro, vattenkokare och kyl med frysfack. För att göra det enkelt finns även ett fräscht tillredningskök där du själv lagar din mat. När du känner dig sugen att läsa en bra bok så får du gärna låna någon av böckerna som finns i bokhyllan vid entrén. Där finns avkopplande romaner och deckare för att få en skön avkoppling. Då vi vet att det behövs jobbas och hålla sig uppdaterad när du väl är på rummet så finns fritt trådlöst internet som ingår i tjänsten.

I Continentals standardtjänst ingår städning, byte av sänglinne och handdukar en gång i veckan. För dig som stannar länge och behöver tvätta kläder finns det två tvättmaskiner att använda.

Rummen har olika storlekar för att passa det behov som du har, det minsta rummet som vi har kostar 8 000kr per månad.

Veckovis uthyrning är även möjligt, pris från 2 600kr för det minsta rummet, vilket då gäller fredag-fredag eller efter överenskommelse.

Adressen där Continental finns är Rådhusgatan 13 i Sundsvall vilket är ett hus som är ett vackert tidigt byggt 1900-talshus med en egen karaktär och skiljer sig markant från andra hus i Sundsvalls stenstad.

Continental, visst låter det som ett intressant företagsboende?

Gå in på continentalsundsvall.se för bokning, ring 060-19 66 90 eller maila till info@continentalsundsvall.se för att få mer information.